Underbara semester

Semestern börjar närma sig sitt slut, två veckor har snart gått och vi har haft en helt underbar semester!!!
 
Det har verkligen varit toppenväder, vi drog i väg på camping-semester på östkusten: Kalmar-Västervik-Norrköping. I Kalmar var tanken att tälta två nätter men då vi blev besvikna på campingen drog vi genast vidare till Västervik och lysingbadets camping, men innan dess gjorde vi stan och besök på Kalmar slott.
I västervik tältade vi sedan tre nätter och det var en underbar camping, kan varmt rekomendera den. Härlig natur och bad med toppenläge, dit kommer vi att återvända. Det blev sol, bad, grill, spel och äventyrsgolf. Sambon var dock en badkruka, klagade på saltvatten och att det var kallt i vattnet, men det var avsvalkande och skönt då solen värmde så skönt.
Efter tre nätter var det dags att packa ihop tältet och dra till Norrköping där vi hade bokat två hotellnätter. Det var väldigt skönt att komma till ett bra hotell med en ordentlig dusch, säng och god frukost efter att ha levt väldigt spartanskt i tre dagar. Det var en mysig och trevlig stad och när vi var där passade vi självklart på att gå på Kolmården, det är ju så mysigt med djur!  
På hemvägen blev det stopp på Torsö med mer grill, sol och bad hos svärföräldrarna det har även blivit en tur på sjön men nu är vi hemma igen och jag har precis lagt in alla bilder på datorn från semestern. Det har blivit en hel del bilder tagna på semestern som behöver rensas och gås i genom, men många fina och härliga bilder finns men det blir en annan dags projekt för nu börjar sängen kalla.
 
Ett litet smakprov på en semester bild:
 
 
 

Njuter av sommaren

 
 
 




Follow on Bloglovin