Personlig begravning

I går hade jag hand om kommande begravning och det är särskilt roligt när de anhöriga vågar välja något utövde det vanliga. De hade valt en kistdekorationen ur EuroFlorist begravningsbok, en tvärliggande, smal med långt häng på sidorna och helt i olika rosa nyanser.  
Blommor var amaranthus, gloriosa, hortensia, delphinium, rosorna sweet avalanche & bellaros, nerine.
Det gröna bestod utav murgröna, plumosus, ormbunksblad och aspedistra
 
Tyvärr har jag ingen bild på kistdekorationen då vi hade ett bil inbrott, min kamera med alla bilder i låg i väskan som blev stulen tilsammans med min plånbok. Tråkigt att sånt händer när man faktiskt kommer ihåg att ta med sig kameran och ska fota lite på jobbet. Så det får bli en ny kamera sen och fota massa nya fina bilder.
 

Fiori Magazine


Nr 2 av Fiori magazine har kommit med inspiration och nyttig läsning. Det var väldigt roligt att de visade och förklarade hur framsidan blev till och gjordes hoppas det kommer bli fler tips och pyssel framöver.
Det fanns även härliga bilder och kan säga att jag längtar allt lite efter hösten nu med lite pyssel och mys, blev särskilt sugen på att göra en härlig höstkrans.
Det var även en intressant läsning om Claes Carlsson som "Hovflorist" tänk så många olika sätt man kan jobba på som florist, långt ifrån alla jobbar ju i butik.
 
Ska bli kul att se vad som dyker upp i nästa nummer.

Norma Jean

 
 
Det är svårt att hitta en ros med doft men denna vita rosen lyfter upp hela rummer med en ljuvlig doft.
 




Follow on Bloglovin