Häftig tanke...

Tänk om jag är gravid om nån månad, häftig tanke! Såhär har vi knappt tänkt sen vi började försöka för drygt 3 år sen. Tiden tickar verkligen iväg, det går fortare än man tror.
 
Men vi har en nyhet...
 
 
...vi fick en kallelse för några dagar sen vi ska på vårt första möte inför behandligsstart. Såhär glada och lyckliga har vi inte varit på länge! Nu hoppas vi verkligen att det kommer gå vägen.
Vi ska dit på måndag den 8 April, bara en vecka kvar.
 
Men just nu är jag hemma och sjuk, ont i halsen, hes så det knappt går att prata och lite små förkyld. Hade tänkt att göra massa i veckan får se hur det går. På fredag åker vi i alla fall iväg på en tripp till Christians syster och sambo, de har fått en liten flicka. Mysigt, så nu längtar vi nästan ännu mer om det ens är möjligt? tills det är dags för oss att få en bebis. 
 
Sitter just nu annars och kikar igenom alla papper vi fått hemskickade och fyller i lite information till läkarna. Just nu ligger tankarna i behandlingen, hur det kommer gå , vilken väg vi kommer att få ta: korta eller långa metoden, hur vi kommer må, resor... Känslorna är fyllda med hopp och förväntan.
 
I´m so excited!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Follow on Bloglovin