Julpyssel!

Imorrn kväll blir det julpyssel med tjej kompisarnam, de kommer ut till mitt jobb som är full av julstämning.
Det ska inspireras, pysslas och grejas för fullt inför julen!
Vi hade julpyssel förra året också och då fick jag vara lite handledare och hjälpa till under tiden så nu är de lite varmare i kläderna på hur det går till att göra kransar, grupper m.m. Det kommer bli spännande att se hur det går i år och vad som hittas på.
Jag ska i alla fall göra en ljuskrans till mitt fönster, jag har inhandlat en ljusslinga och varit ute i skogen och plockat lingonris till under dagen.
 
Ser fram emot morgondagen!
 

Snart dags...

Efter flera undersökningar och väntetider är det nu äntligen dags för operation på tisdag. Kallelsen har kommit med massa informatiln om vad jag ska tänka på innan och efter operationen.
Det blir en titthålsoperation där de ska ta bort cystan i min vänstra äggstock. Operationen skulle ta från 30min till 1timme och beroende på hur jag måddde efteråt kanske jag kunde komma hem samma dag, som jag hoppas på att få göra.
Nu har vi äntligen kommit en bra bit på väg och det innebär att det snart är dags för IVF.
 
Nu känner man massa hopp igen!
 

Barnlöshet

I över 2år har jag och min sambo försökt att skaffa barn utan att lyckas, vi är ett par med ofrivillig barnlöshet. Vi började vår utredning i januari 2012. Det har vart många blandade känslor under tiden som har gått, en blandning mellan hopp och förtvivlan, och frågorna är just kan man förlora hoppet? Hur orkar man leva i väntan på ett plus? Kommer vi någonsin ha turen med oss? och Varför händer detta just oss?

Läget just nu är att jag ska opereras för en cysta på den ena äggstocken. Min sambos spermaprover har visat att spermiernas rörlighet är låg och av lite sämre kvalitet, men det även finns pigga spermier. Efter operationen ska det undersökas vad det var för någon cysta och sen läggs alla våra resultat i hop, detta ska sen remiteras till sjukhuset i göteborg där vi ska påbörja  våran IVF behandling.

 


Stopp i bloggen...

Man kan säga att jag har varit ganska dålig på att blogga, men jag ska bättra mig!! 
 
Sommaren har gått, skolan har börjat och jag har redan avslutat min VFU kurs som "lärar kandidat" och påbörjat nästa kurs om läromedel.
 
Det har alltså hänt en hel del sen jag bloggade sist, det är snart jul och i januari ska jag börja på en ny högskola. Jag byter från yrkeslärarprogrammet på halvtid i göteborg till heltid i skövde. Vilket innebär att jag snart bara har 1år kvar på min utbildning!!! Känns otroligt skönt, ska bli skönt att komma bort från jobbet och satsa fullt på studierna.
 




Follow on Bloglovin